Tvrtku DODLEK-AGRO d.o.o. čini tim sposobnih ljudi fokusiranih na stvaranje vrijednosti svojim poslovnim partnerima i krajnjim kupcima. Svjesni smo da izazove, koji se javljaju u proizvodnji svježeg voća i povrća, možemo otkloniti kvalitetnom edukacijom zaposlenika i kooperanata, modernim tehnologijama, kvalitetnom zaštitom biljaka i razvojem kroz iskustvo. Svakoj biljci pridajemo pažnju i potrebnu njegu i zaštitu kako bi proizveli najkvalitetniji proizvod što ga kupci zavređuju. Znanje, kvaliteta i iskustvo stječu se godinama rada i učenja. Stvaramo kvalitetu i iskustvo od 1961. godine.

Kupci

DODLEK-AGRO je pouzdani partner čiji proizvodi su prepoznatljivi među kupcima. Kupcima nastojimo pružiti proizvode prilagođene njihovim potrebama, te im osigurati kontinuitet, količine i kvalitetu.

DODLEK-AGRO surađuje sa veletrgovcima i većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj, te se zbog svoje kvalitete i kontinuiteta profilirala u pouzdanog i poželjnog partnera kojem je kupac u glavnom fokusu. Većina proizvodnje plasira se pod „DODLEK“ markom poduzeća te privatnim markama trgovačkih lanaca.

Svoje proizvode plasiramo i na tržišta Ablanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kosova, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.


Kooperanti

Kooperacija DODLEK-AGRO-a ima tradiciju ugovaranja proizvodnje s OPG-ovima koji se bave proizvodnjom krumpira, luka, celera i mrkve. Našim kooperantima nudimo širok asortiman repromaterijala, zaštitnih sredstava, savjet naših agronoma, organiziramo edukacije te otkup merkantilne robe tijekom cijele godine.

Kvalitetan proizvod je briga svih nas. Zato zajedno s našim timom agronoma poljoprivrednim proizvođačima nudimo stručnu pomoć, nadzor nad proizvodnjom i dodatne edukacije u svrhu proizvodnje što zdravijeg i kvalitetnijeg proizvoda za naše kupce.

Trenutno surađujemo sa 30 kooperanata. Želite li biti i Vi dio naše kooperacije? Kontaktirajte nas na dodlek-agro@dodlek-agro.hr ili na broj: +385 (0)40 845 079.

DODLEK-AGRO d.o.o. u brojkama
63

Godina tradicije

Obiteljska tradicija od 1961. godine.

35

Zaposlenih

Stalno zaposlenih radnika.

30

Kooperanata

Poslujemo sa 30 kooperanata.

10

Izvoznih zemalja

Naše proizvode izvozimo u 10 izvoznih zemalja.

GLOBAL G.A.P

GLOBAL G.A.P.

DODLEK-AGRO proizvodi certificirani prema normi GLOBAL G.A.P.-a

G.A.P. u prijevodu označava „dobra poljoprivredna praksa“ , a GLOBALG.A.P. je svjetski standard koji ga osigurava.

GLOBAL G.A.P. je globalna organizacija s ključnim ciljem: sigurna, održiva poljoprivreda širom svijeta. Oni dobrovoljno postavljaju standarde za certificiranje poljoprivrednih proizvoda širom svijeta, a sve više proizvođača, dobavljača i kupaca usklađuju svoje standarde certificiranja kako bi se međusobno uskladili.

COMPANYWALL BUSINESS CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

Tvrtka DODLEK-AGRO ima visoku sposobnost izvršavanja financijskih obveza te uživa nizak kreditni rizik sa bonitetnom ocjenom A+

CompanyWall se istaknuo kao vodeći pružatelj digitalnih poslovnih informacija u hrvatskoj poslovnoj sferi. Certifikat bonitetne izvrsnosti koji dodjeljuje bonitetna kuća CompanyWall je službeno priznanje pouzdanog poslovanja u Hrvatskoj. Ovakve tvrtke čine poslovnu mrežu najboljih i postavljaju nove standarde suvremenog poslovanja. Certifikat predstavlja svojevrsno jamstvo da poslovni subjekti sa bonitetnom ocjenom izvrsnosti posluju uspješno i uživaju povjerenje poslovnog svijeta. Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljuje se samo poslovnim subjektima koji su ocijenjeni najvišim bonitetnim ocjenama AAA; AA+; i A+.


(A+) Visoka sposobnost izvršavanja financijskih obveza, nizak kreditni rizik:

  • Tvrtka koja je zaslužila bonitetnu ocjenu A+ je ona koja ne pokazuje nikakve znakove rizičnog poslovanja u budućnosti.
  • S takvim poduzećem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati, a uspješno poslovanje će se nastaviti i u budućnosti.
  • Nešto slabija ocjena je ovim tvrtkama dodijeljena zbog poslovanja u prošlosti, ili kada je riječ o mladoj tvrtki, ipak ona je sada pouzdan poslovni partner.
A+ bonitet
Dodlek tvrtka
Dodleki